Zahvala sudionicima 26. tradicionalnog savjetovanja

Hrvatsko društvo ekonomista želi zahvaliti svim visokim gostima, predavačima, moderatorima i panelistima, najboljim studentima ekonomskih fakulteta te svim sudionicima koji su pridonijeli da 26. tradicionalno savjetovanje: Ekonomska politika Hrvatske u 2019. bude iznimno uspješno.

Savjetovanje ne bi bilo moguće bez truda i angažmana naših partnera, pokrovitelja i sponzora te im ovim putem zahvaljujemo.

Posebno želimo istaknuti odlične studente koji su dali velik doprinos diskusiji na 2. danu savjetovanja u sklopu Panela 3. i Danu studenata ekonomskih fakulteta. Raduje nas vaš entuzijazam i energija kojom pristupate rješavanju gorućih ekonomskih pitanja.

S naše strane, mi ćemo i dalje nastojati širiti ekonomsku riječ i misao te ustrajati u organizaciji ovoga skupa jer smatramo da je neophodan i da predstavlja jedinstveno mjesto okupljanja hrvatske ekonomske prakse i znanosti.

Vaši prijedlozi, kritike i pohvale uvijek su dobrodošli, a do sljedećeg susreta pozivamo Vas da ostanete u kontaktu s nama i pratite naš rad na Facebook stranici HDE-a.