Jubilarno 25. tradicionalno savjetovanje

Završilo je jubilarno 25. tradicionalno znanstveno-stručno savjetovanje “Ekonomska politika Hrvatske u 2018.” koje je od 8. do 10. studenoga 2017. okupilo 70-ak predavača, panelista, autora i moderatora koji su svojim prilozima i aktivnim sudjelovanjem u programu pridonijeli da ovo Savjetovanje ispuni svoju tradicionalnu misiju povezivanja znanosti, struke, gospodarskog sektora i nositelja odlučivanja s ciljem analize stanja hrvatskoga gospodarstva te davanja prijedloga ekonomskih politika za sljedeću godinu.
Zahvaljujemo pokroviteljici – predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović na podršci hrvatskoj ekonomskoj znanosti.
Iskrene zahvale i svim visokim gostima, predavačima, moderatorima i panelistima, top studentima ekonomskih fakulteta, našim partnerima, sponzorima te svima koji su svojim angažmanom pridonijeli da Savjetovanje bude iznimno uspješno.
Trudit ćemo se i dalje biti aktualni, sadržajni i inovativni kako bismo sljedeće godine ne samo zadržali ovu razinu kvalitete nego bili još i bolji. Vaši prijedlozi, kritike i pohvale uvijek su dobrodošli.
Organizacijski odbor

Povodom 25. obljetnice Hrvatskog društva ekonomista izdali smo Spomenicu (1,06 MB) u kojoj smo dali osvrt na 25 godina djelovanja Društva i na radove objavljene u Ekonomskom pregledu i zbornicima radova sa savjetovanja.